Publicitat
Esports

El Sabadell, reforçat anímicament, amb l'ambició d'assaltar El Molinón

El tècnic Antonio Hidalgo tornarà a fer rotacions obligades / Ll. Franco

"Serà una de les sortides més complicades de la temporada". Així de contundent s'ha mostrat el tècnic Antonio Hidalgo en la prèvia de la 14a jornada de la Lliga SmartBank que es disputa entre aquest dimarts i dijous. El duel al mític estadi El Molinón-Enrique Castro Quini és dimecres (19 hores) i el conjunt arlequinat hi arriba reforçat anímicament després de la seva balsàmica victòria davant la UD Las Palmas que va trencar una dinàmica negativa i ha servit per acostar-se a la zona de permanència, ara a només un punt. La derrota de l'Albacete contra l'Almeria ha permès al Sabadell pujar un lloc a la classificació.

Hidalgo, però, sap que el camí serà feixuc i adverteix que l'Sporting "és un equip molt ben treballat que fa una gran interpretació dels espais per fer mal al rival. Potser econòmicament no es pot comparar amb el potencial de l'Espanyol, Mallorca o Leganés, però està a dalt per mèrits amb jugadors de moltíssima qualitat. Serà un partit difícil, però també atractiu per l'escenari. És una llàstima no poder gaudir de l'ambient que sempre es respira a El Molinón".

El triomf sobre el conjunt canari ha significat una glopada d'aire "per veure que podem competir bé a la categoria, però tampoc podem oblidar el que ha passat en partits anteriors", ha subratllat el tècnic de Canovelles. De nou s'haurà d'aplicar rotacions obligades perquè tres dies després haurà d'afrontar un altre duel clau a la Nova Creu Alta davant el Fuenlabrada. "Ja m'agradaria poder donar continuïtat a un onze que ho estigui fent bé, com passava la temporada anterior. Ara és molt més complicat i cal recuperar jugadors". Fins i tot es podria plantejar la suplència d'homes claus com és el cas d'Stoichkov. "No sé quan li tocarà. Sabem que ens dona moltíssim i cal cuidar-lo perquè marca diferències. Però la responsabilitat s'ha de repartir entre tots i és important que altres futbolistes de la zona ofensiva agafin la seva responsabilitat". L'únic descartat és Néstor que encara no s'ha recuperat. L'expedició arlequinada continuarà a Astúries després del partit perquè té previst entrenar dijous al matí a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Mareo i tornar a casa en un vol a la tarda.

L'Sporting de Gijón arriba en zona de privilegi i també amb bones sensacions després del meritori empat a l'Estadi Visit de Mallorca (0-0). De fet, la solidesa és una de les seves principals armes. El porter Mariño només ha encaixat 7 gols, mentre l'aspecte golejador gairebé queda reservat al serbi Uros Djurdjevic, Dujka, que suma 6 gols, els mateixos que va aconseguir en tota la lliga passada. Per aquest partit, David Gallego recupera Carmona, després de complir sanció, i Pablo Pérez, recuperat d'una lesió. Al seu estadi només ha concedit dos empats, davant Tenerife i Rayo Vallecano (1-1), fins ara. El duel serà dirigit pel col·legiat d'origen belga, però adscrit al Comitè extremeny, José Hernández Maeso. Ara tindria un antecedent amb el Sabadell si no s'hagués suspès el partit contra l'Alcorcón pel qual estava designat. Per cert, gairebé es dona per fet que aquest duel pendent es jugarà el 9 o 10 de desembre, només falta la confirmació oficial de la Lliga de Futbol Professional.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top