Oci i cultura

Joventuts Musicals porta la ‘Companyia Minimíssima’ al Teatre Principal

Gerard Díaz, “component” de la Companyia Minimíssima / CEDIDA

Sabadell enceta una setmana carregada d’actes culturals, que ens retrotrauen a moments d’activitat previs a la pandèmia. Destaquen les presentacions literàries i les funcions teatrals, tot i que també podem visitar galeries d’art i gaudir de música en viu. 

Com ara el concert que organitza Joventuts Musicals, aquest dimecres al Teatre Principal, dins el cicle Música al Saló. Gerard Díaz ofereix el seu espectacle musical Companyia Minimíssima a partir de les 19.15 h. 

El concert consta de cançons tradicionals de la Mediterrània, peces d’ambient familiar i obres del mateix Díaz. De fet, la Companyia Minimíssima és un sol músic amb diversos instruments. Violí, acordió diatònic o concertina, acompanyats d’un shruti peti (acordió indi accionat amb el peu). Les entrades tenen un cost de 5 euros.  

Joventuts Musicals també ha posat a la venda les entrades per al concert del pròxim dia 18 de desembre: Mipalpita il cor, amb Maria Hinojosa, Victor Jiménez i l’Ensemble Tendre Amour

Lluís Llach i Marc Ribas

Així mateix, La Llar del Llibre acull diferents presentacions de llibre. Avui dimarts ens visita Martí Gironell (19 h), qui presenta el seu llibre Paraula de Jueu. Així mateix, el divendres serà Marc Ribas qui signarà exemplars del seu nou llibre, En marxa, cuina! Serà, però, al Mercat Central i en horari d’11 h a 12 h. A la tarda ve Lluís Llach, qui presenta Escac al destí, editat per Univers llibres. 

Igualment, el divendres també té lloc el concert Scheherezade, de l’Orquestra Simfònica del Vallès, al Teatre La Faràndula. 

Espai Cultura

L’equipament cultural de la Fundació 1859 Caixa Sabadell torna a obrir l’exposició Joan Vilacasas: una mirada informalista (fins al 10 de gener), així com l’exhibició de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya Fotos en família (prolongada fins al 13 de desembre). 

El Casal Pere Quart acull una exposició col·lectiva d’artistes urbans al voltant del col·lectiu Artefako, amb motiu del Dia Internacionals dels Drets Humans (el pròxim 9 de desembre). Alhora, l’Acadèmia de Belles Arts manté l’exposició sobre Pop Stram (pop estrambòtic).

Comentaris
To Top