ESPORTS

Sense un clar dominador

Moha i Orellana, en una acció del derbi disputat al Pavelló del Nord / ll. franco

Derbi de màxima igualtat. Ambdós conjunts arribaven sense els seus dos màxims golejadors, Guillem pel costat arrahonista, i Jose per als d’Els Merinals. Això va traduir-se en un derbi marcat pels petits detalls, en què els dos conjunts van tenir el seu moment per endur-se els tres punts.

Separats per una diferència de vuit punts, el Grups Arrahona va sortir més endollat i ràpidament va quedar palès a l’electrònic del Pavelló del Nord: Jorge Navarro i Josep Girvent situaven el 2 a 0 poc després de creuar l’equador del partit després de finalitzar amb encert dues jugades individuals. Tot i veure’s superats en el joc i en el marcador, l’Amics del Pou-Nou Escorial va demostrar perquè és el líder invicte i amb poc menys de deu minuts en van tenir prou per capgirar el marcador, gràcies a les dianes de Cintu, Pol i Raúl, ex Grups Arrahona (minut 23, 2-3).

Eren els millors minuts de l’Amics del Pou-Nou Escorial, que amb una mica més d’encert hauria pogut encarrilar el partit. Però coses de l’esport, de mica en mica, el Grups Arrahona, que estava força grogui, es va anar refent, i prova d’això són els fins a tres xuts al pal de la porteria de Carlos Sánchez. A només tres minuts per a l’acabament, Jorge Tendero situava el defeinitiu 3 a 3. Resultat just.

L’Escola Pia torna a somriure

Gran cap de setmana per als representants sabadellencs a la Segona Divisió B. Escola Pia i Club Natació Sabadell van sumar tres punts davant Arenys de Munt i el filial d’Industrias Santa Coloma, respectivament. L’equip de Pedro Donoso rebia la ventafocs del subgrup A amb l’obligació de sumar els tres punts, tot i tenir diverses baixes de pes, per trencar la mala dinàmica. Golejada 7 a 3 per no perdre l’estela de les primeres places i recuperar la moral perduda en les darreres dues ensopegades.  A Badalona, el Club Natació va tornar a exhibir la seva millor versió per fer el sis de sis. La sensible baixa de Dani Castro no va ser un escull perquè els nedadors continuïn donant passes agegantades cap al primer gran objectiu de la temporada (1-3): classificar-se entre els vuit millors.

Comentaris
To Top