ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Aquesta victòria ens dona molta moral”

El tècnic de Canovelles, donant instruccions als jugadors arlequinats

Les reaccions del tècnic arlequinat després de la victòria davant el Tenerife (1-2)

Valoració del partit: En la situació que estem i quan et poses 0 a 2 i encara et queden 70 minuts, sabíem que patiríem. I més després del gol de 30-35 metres. A la segona meitat, no hem tingut la pilota, però hem defensat bé. I avui hem tingut la fermesa defensiva per poder sumar una victòria que ens dona moltíssim, per la nostra moral.

La victòria, llaurada des de la defensa: “N’havíem parlat durant la setmana, de la importància davant un equip amb jugadors diferencials, com el SamuShashoua–. L’Òscar–Rubio– ha fet un gran treball. Hem de créixer des d’aquest aspecte. Ara, a descansar tot el possible per començar a pensar amb el partit de diumenge.

L’estratègia a pilota aturada, torna a generar gols: “Fem un treball d’anàlisi molt gran, com suposo que fa tothom. Tenim molts jugadors diferencials en aquestes situacions. Per nosaltres és molt important la pilota aturada. Estic content que ens doni resultats”.

Situació a la taula. Més equips implicats en la lluita per la permanència: “És una lliga molt i molt dura. La gent de dalt està marcant un ritme increïble i els equips de la zona baixa costa moltíssim treure punts, com ahir el Castelló als minuts finals. Nosaltres hem competit contra els de dalt, però no ens donava”.

Pierre Cornud: Sabem del potencial que té i ha d’anar agafant minuts. A partir de demà tindrem tots els jugadors disponibles per primera vegada a la temporada”.

Xavi Boniquet: “Tothom mereix més minuts. El Boni ha estat lesionat molts partits, però és un jugador diferent, que ens dona molt i fa un gran treball sense pilota. Al vestidor és un noi molt estimat, que en un any i mig ha passat d’estar pràcticament sense equip a la Segona Divisió”.

Tres punts d’or del Sabadell a Tenerife: eficàcia inicial i gran treball defensiu (1-2)

Comentaris
To Top