ESPORTS

Triomf i mig bitllet al sarró

El jugador serbi Nemanja Ubovic, en una acció del partit davant el Jadran Split / ll. franco

Gran estrena de l’Astralpool Club Natació Sabadell a l’Eurocup. L’equip de Quim Colet esva desfer, ahir divendres, d’un combatiu Jadran Split (9-8) i dona un pas de gegant per obtenir la primera plaça del grup. Avui (13 h), davant l’Steaua de Bucarest, i demà, a la mateixa hora i a porta tancada, davant el Dynamo de Moscú.

Portaven tota la setmana preparant el duel davant els croats, l’os més dur de rosegar del grup, i es va notar: parcial de 3 a 0 favorable als nedadors amb un imperial Bernat Sanahuja en atac –quatre dianes– i amb una defensa a prova de bales. El Jadran, mig groggy, veia com l’Astralpool agafava la iniciativa sense tenir poder de reacció. Coses de l’esport, i dels àrbitres –ahir molt dràstics amb els waterpolistes sabadellencs– van capgirar amb un obrir tancar d’ulls el marcador, per arribar a l’equador del partit amb un 3 a 4, que avisava del perill croat. Els nedadors, amb vuit exclusions, per tan sols tres del rival, veien com els fins a cinc penals xiulats –més de la meitat dels gols encaixats– donava ales al Jadran Split abans d’arribar a l’últim període (6-7).

El Club Natació Sabadell, que fins aleshores no havia estat del tot encertat amb l’home de més, va ajustar aquest i d’altres aspectes per iniciar una remuntada que culminaria Nemanja Ubovic per situar el definitiu 9 a 8.

“No podem confiar-nos”

El jove jugador Bernat Sanahuja va tornar a ser el protagonista del partit: de les seves mans van sortir quatre dels nou gols del Club: “Hem estat en tot moment a dins del partit i amb treball, hem aconseguit endur-nos la victòria”. va afirmar. Tot i el triomf, va avisar que “no tenim res fet. No podem confiar-nos”.

Comentaris
To Top