Ciutat

Ganivetada mortal a Can Gambús

Carrer del Poble Bubi, on s'ha produït la ganivetada / DS

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor d’una ganivetada mortal al carrer Poble Bubi, situat entre Merinals i Can Gambús. És un veí de Sabadell, de 51 anys i nacionalitat espanyola. La víctima té 37 anys, és de nacionalitat peruana i veí de Mollet del Vallès. Els fets van passar a les 23 h de dilluns.

Algú va alertar el Servei d’Emergències Mèdiques d’una baralla al lloc dels fets. Quan una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques hi va acudir, no haurien pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

Indefens davant l’apunyalament: els últims minuts de l’home assassinat a Sabadell

La col·laboració ciutadana ha estat fonamental per detenir el presumpte autor de l’apunyalament. Segons fonts coneixedores dels fets, la víctima acabava d’aparcar el cotxe a l’aparcament de sorra que hi ha al carrer.

Diverses dotacions policials van estar buscant proves dels fets pels carrers on es va produir l’agressió mortal, al voltant de la mitjanit. El detingut passarà durant els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell.

Comentaris
To Top