Ciutat

El pessebre gegant de la plaça de Sant Roc comença a agafar forma

A poc a poc es va dibuixant com serà el pessebre gegant que decorarà aquestes festes nadalenques la plaça de Sant Roc. Al llarg del matí de dimecres, una grua i diferents artesans en muntaven l’estructura, que en les pròximes hores s’omplirà de figures d’una a escala humana, gairebé: faran 1,25 metres d’alçada.

La inauguració del pessebre gegant es durà a terme aquest dissabte, 12 de desembre, i es podrà visitar fins al 6 de gener. L’Agrupació de Pessebristes feia dos mesos que ja treballava en la construcció de les peces.

Pessebre gegant de la plaça Sant Roc en construcció / V. ROVIRA

Aquest 2020 s’estrenarà amb les figures clàssiques del retaule i els mateixos Reis d’Orient, però s’espera que cada any s’hi afegeixin noves peces. Els artesans de l’agrupació han aconseguit a Itàlia alguns materials especialitzats en l’elaboració de figures a la intempèrie.

No caldrà cita per accedir-hi, però l’espai estarà perimetrat. Per tant, caldrà entrar-hi per un punt controlat i seguir un circuit. A més, hi haurà una maqueta global del pessebre a dins del consistori.

La inauguració del pessebre gegant de Sabadell serà dissabte, 12 de desembre / V. ROVIRA

Comentaris
To Top