Ciutat

L’Aula de Sabadell rep el Nadal amb un concert de Neus Mar

L’Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, dedicada a la formació acadèmica de la gent gran, ha celebrat el seu tradicional acte de Nadal amb un concert de Neus Mar i el guitarrista Emilio Sánchez. Ha estat un acte excepcional: fins aleshores, mai abans s’havia celebrat de forma telemàtica.

El president de l’Aula, Esteve Font, ha remarcat que “les circunstàncies han canviat la forma de comunicar-nos i les nostres relacions”, i ha posat de relleu el “ventall d’oportunitats” que s’obre. En aquest sentit, ha avançat que les aules d’extensió ja estan estripant les fronteres locals i s’extendran gràcies a Internet. “Hem detectat la presència d’usuaris d’arreu de Catalunya i de l’Estat al nostre web”, diu Font. El president ha avançat que les activitats del tercer trimestre “estaran farcides de novetats”.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha animat als socis de l’aula a viure l’esperit nadalenc: “La tecnologia ens apropa, no renunciem a gaudir d’aquestes festes de forma diferent”. Hi coincideix l’artista Neus Mar, que els ha animat a gaudir de la cultura telemàticament. “El concert presencial a la Faràndula queda pendent”, diu.

Han estat un centenar de socis els que han gaudit del concert telemàtic. L’Aula ofereix una vuitantena de conferències anuals per majors de 55 anys, a més de projeccions de documentals socials, viatges culturals, visites a museus, i d’altres activitats formatives.

Comentaris
To Top