Es deixen dos punts pel camí

Marc Pagès va veure la targeta vermella directa / LLUÍS FRANCO

Regust amarg. L’Escola Pia es va quedar amb la mel als llavis i no va poder encadenar la tercera victòria consecutiva davant un combatiu Pallejà (2-2). Un resultat que vist com va transcórrer el partit, de ben segur que no va deixar contents els jugadors de Pedro Donoso.

Els pallejanencs, amb l’exjugador brasiler Fernandao a la banqueta visitant, van avançar-se al marcador amb xut des de la llarga distància que va sorprendre Ignasi González, el jove porter escolapi que per primera vegada va disputar els 40 minuts sota pals. Un gerro d’aigua freda que va donar ales als visitants, que mitjançant una defensa sense concessions van aguantar els embats dels sabadellencs. Jordi Torras, amb un toc de qualitat i Arnau Graell, des del punt de doble penal, capgiraven el partit segons abans del descans.

Una badada defensiva permetia a Ivan situar el 2 a 2. A la segona meitat, les expulsions de Marc Pagès i Lenny Ramos van condemnar l’Escola Pia, que tot i aguantar durant quatre minuts la inferioritat numèrica, no va tenir l’encert en atac.

Ajornat el Manresa-Club

Finalment,  la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va decidir ajornar la disputa del decisiu duel entre el Manresa i el Club Natació Sabadell.

A Tercera Divisió, l’Amics del Pou-Nou Escorial va esgarrapar un punt davant el Santpedor (5-5) i manté el lideratge, amb dos punts de marge respecte al Rubí, pròxim rival dels sabadellencs. D’altra banda, el Grups Arrahona va assaltar la pista de l’Olesa (4-6)  i se situa a només quatre punts de les tres primeres posicions.