Publicitat
ESPORTS

Ball d’horaris del Sabadell per començar el 2021: dos dilluns de lliga entre la Copa

Durant l'any 2020 no s'ha disputat cap partit en dilluns o divendres / Ll. Franco

El Sabadell, que tanca l’any futbolístic aquest dissabte (16 hores) contra el Castelló a la Nova Creu Alta, no haurà disputat cap partit de lliga en divendres o dilluns en tot el 2020 d’ençà que ha tornat al futbol professional. Doncs l’inici del 2021 serà ben diferent. Es coneixia l’horari del primer partit davant el Girona, a Montilivi, el dilluns 4 de gener a les 18.30 hores. I ara s’hi afegeix la data de la 21a jornada que tanca la primera volta, contra el Lugo, a l’Estadi: es jugarà, segons ha fet oficial la LFP, el dilluns 11 a les 21.30 hores.

Dos dilluns seguits per començar l’any. Es podia preveure perquè entre aquests dos partits de lliga el Sabadell afronta la segona eliminatòria de la Copa del Rei a Eivissa davant la Peña Deportiva Santa Eulàlia i tot apunta que es jugarà el dijous per poder tenir més marge de descans. “El millor del sorteig és el còmode desplaçament”, reconeixia Antonio Hidalgo. El destí ha emparellat el conjunt arlequinat amb dos equips de l’illa eivissenca de manera consecutiva. Això sí, la Peña Deportiva tindrà un nivell superior al CD Ibiza Islas Pitiusas i també es notarà un canvi notable en la superfície de la gespa artificial. Can Misses és d’última generació i en el cas de la Peña Deportiva suma molts anys. De fet, és la mateixa de quan el Sabadell hi va jugar per primera vegada, la temporada 2008/09 i va caure per un rotund 4-0.

Publicitat
Comentaris
To Top