CONTINGUT PATROCINAT

El Cercle Sabadellès 1856 s’adapta a la situació actual i potencia les activitats esportives a l’aire lliure

El Cercle Sabadellès 1856, pioner en adaptar activitats interiors per als espais exteriors, complint sempre amb les mesures de seguretat per la Covid-19

El Cercle Sabadellès 1856 ha sigut pioner a l’hora d’adaptar les diferents activitats interiors que es realitzen a les seves instal·lacions per convertir-les en activitats exteriors i complint sempre amb les diferents mesures que han anat sorgint amb la situació actual de la crisi sanitària per la Covid-19.

El Club que disposa de més de 65.000 metres quadrats exteriors i interiors, ha hagut de transformar algunes zones socials en espais esportius per tal de garantir les mesures de seguretat i d’higiene en totes les modalitats esportives que s’hi practiquen. D’aquesta manera, tots els socis i sòcies de l’entitat poden gaudir de l’esport que vulguin en un entorn completament obert i adaptat a l’actualitat que estem vivint.

MÉS DE 60 SESSIONS D’ACTIVITATS DIRIGIDES

La secció d’Activitats Dirigides disposa de més de 60 sessions d’activitats a la setmana per a totes les edats, nivells i condicions físiques. Les sessions són realitzades per un equip de tècnics professionals que adapten les activitats a les necessitats de cada esportista i que tenen com a objectiu la millora física així com potenciar l’estil de vida saludable en un ambient dinàmic, amè i amistós. Entre aquestes sessions, es pot gaudir de ciclo, pump, aquagym, ioga, pilates, entrenaments HIIT, cardiofit, dance, etc.

ESCOLES ESPORTIVES PER A TOTES LES EDATS

Les escoles del Cercle destaquen per la formació des de l’aprenentatge, el perfeccionament i la competició de qualsevol de les disciplines esportives (tennis, pàdel, futbol, natació i natació artística) mitjançant entrenaments impartits per entrenadors professionals d’alt nivell. Les Escoles Esportives tenen l’objectiu de desenvolupar les capacitats i ensenyar els valors necessaris per gaudir de l’esport tant nivell federat com social. Més de 1.000 esportistes de totes les edats avalen la trajectòria i professionalitat temporada rere temporada.

SOBRE EL CERCLE SABADELLÈS 1856

El Cercle Sabadellès 1856 és una entitat esportiva i social sense ànim de lucre amb més de 150 anys d’història. El seu objectiu principal és el foment, promoció i desenvolupament de l’activitat física, pel qual el club disposa d’unes magnífiques instal·lacions en un espai únic a tot el Vallès Occidental. Compta amb diverses disciplines esportives com tennis, pàdel, futbol, activitats dirigides, natació, dansa i fitness. L’entitat sabadellenca compta amb 20 pistes de tennis, 10 pistes de pàdel, 2 camps de futbol-7 de gespa artificial, pista poliesportiva, piscina exterior, piscina coberta climatitzada, sala de fitness, sala de ciclo, 3 sales d’activitats dirigides, sala d’entrenament personal, 2 pistes de tennis platja, 1 sala d’esquaix i 2 zones de petanca.

Publicitat
Comentaris
To Top