Ciutat

El directiu del Taulí Lluís Blanch coordinarà el ‘hub’ d’Innovació del Sistema Nacional de Salud

El doctor Lluís Blanch, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

El director de l’Institut de Recerca i Innovació Parc Taulí (I3PT), el doctor Lluís Blanch, coordinarà la Plataforma de dinamització i innovació de les capacitats industrials del Sistema Nacional de Salud (SNS) i la seva transferència efectiva al sector productiu, donant suport a la I+D+i en Biomedicina i Ciències de la Salut.

Aquest hub innovador està format per 18 hospitals de referència a l’Estat estarà coordinat pel doctor Blanch des de Sabadell, de gener del 2021 fins al desembre del 2023.

L’objectiu de la plataforma és el de dinamitzar de forma efectiva la capacitat industrial generada des del SNS i la transferència real dels resultats de la recerca al teixit productiu, assegurant així l’excel·lència científico-tècnica, l’equitat i l’eficiència en l’ús dels recursos disponibles.

“Des de la plataforma, treballarem de manera àgil per incrementar la recerca i la investigació aplicable i perquè la seva transferència vers les empreses, el mercat nacional i l’internacional, sigui una realitat. Aquesta comunicació bidireccional serà molt bona tant per a la sanitat pública com per als actors privats, però sobretot ho serà perquè comportarà agilitat de resposta a les necessitats dels pacients”, explica el doctor Blanch, en un comunicat del Taulí.

Comentaris
To Top