Ciutat

Un incendi calcina totalment un pis del carrer de Montblanc

Per causes encara desconegudes, es va originar un incendi en un pis del carrer de Montblanc, dimecres a quarts de cinc de la tarda. Al lloc de l’incident es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres unitats dels Mossos d’Esquadra i set ambulàncies del SEM per atendre sis persones: una dona de 43 anys i un home de 38 anys, per cremades lleus; i dues dones de 63 i 46 anys i dos homes de 55 i 62 anys, per inhalació de fum. Totes les persones van ser traslladats al Parc Taulí. En un hora, l’incendi va ser extingit.

L’incendi es va iniciar a la primera planta de les quatre que té l’edifici. A conseqüència, va ser calcinat totalment un pis i la resta va ser afectat pel fum. El tècnic municipal va determinar el desallotjament del bloc perquè va considerar que cal inspeccionar la instal·lació elèctrica i de gas.

Tots els afectats han estat reallotjats a casa de familiars i amics, excepte quatre persones que queden allotjades en un equipament municipal i un hostal de Sabadell. Van intervenir-hi tres unitats de Policia Municipal.

Comentaris
To Top