ESPORTS

Álvaro Vázquez ja pensa en arlequinat: “Vinc per ajudar a aconseguir l’objectiu”

Álvaro Vázquez en un entrenament d'aquesta temporada a l'Sporting / Arnaldo Garcia (El Comercio)

Ara, sí. Tot lligat. Sporting i Centre d’Esports han fet oficial el que estava cantat: la cessió d’Álvaro Vázquez fins al 30 de juny. El davanter badaloní, 29 anys, arriba per reforçar la zona ofensiva del conjunt arlequinat a la segona volta. “Vull demostrar tot el que tinc i ajudar l’equip a aconseguir l’objectiu. La meva predisposició per jugar el Sabadell ve de principi de temporada i estic molt content”, han estat les primeres declaracions del jugador en clau arlequinada.

De fet, les negociacions semblaven tancades en el mercat d’estiu, però finalment no van fructificar i l’acord s’ha produït 4 mesos després. Álvaro Vázquez es va formar a la pedrera del RCD Espanyol fent el salt al futbol professional la temporada 2010/11 a Primera Divisió amb el conjunt espanyolista. Ha viscut una trajectòria una mica irregular, amb diferents etapes a l’Espanyol i el pas per clubs com el Getafe i Swansea a la Premier League. En les seves últimes experiències a Segona A va marcar 6 gols en mitja temporada al Nàstic (17/18) i 10 en el Saragossa (18/19). La temporada passada es va incorporar a l’Sporting de Gijón on va celebrar 5 gols. En l’actual només n’ha fet un (a la Ponferradina) en els 258 minuts que ha jugat. El gran moment de Djuka (12 gols) li ha tancat les portes de la titularitat.

Álvaro es vol reivindicar al Sabadell pensant que encara li queda un any més de contracte en el club asturià. S’espera que entre avui i demà arribi a la nostra ciutat per signar el contracte i el més probable és que sigui presentat oficialment el dijous. La plantilla arlequinada té festa aquest dimecres després del partit jugat dilluns contra el Lugo. A partir de dijous ja es prepararà el duel de la primera jornada de la segona volta, al camp de l’Almeria, el diumenge 24 (14 hores).

Interès de la Cultural per Antonio Romero

El Sabadell continua treballant en el mercat d’hivern per reforçar el mig del camp. Ara té una fitxa lliure, però en cas de necessitar una tercera, Antonio Romero ja sap que seria l’escollit per alliberar-la. El migcampista arlequinat té possibilitats de sortir i, de fet, alguns clubs estan atents a la seva situació. Un d’ells és la Cultural Leonesa, segons ha pogut saber el Diari de Sabadell. El tècnic de la Cultu, Iñigo Idiákez, té el seu nom a la llista de possibles fitxatges. També havia sonat el centeral Jesús Olmo, però ha quedat descartat.

Comentaris
To Top