Oci i cultura

Corrandes són corrandes, Carles Belda i el Quartet Brossa, al festival folk de Gràcia

Els membres de Corrandes són corrandes / DS

La música folk té a Sabadell una gran pedrera. Tant és així que fins a tres grups locals participaran, durant el febrer i març, en el festival internacional de música folk que organitza el Tradicionàrius. Es tracta de Corrandes són corrandes, Carles Belda i el Quartet Brossa. 

El Tradicionàrius els convoca a actuar en aquest espai al barceloní barri de Gràcia, convertit en un feu (i canalitzador) de les músiques populars catalanes. Ja fa 34 anys que organitza el festival. 

Com tot l’ecosistema cultural,  la música en viu està fent mans i mànigues per poder programar en les condicions establertes pel Procicat. Tot i el tancament d’activitats de la tardor passada (a causa de l’anomenada segona onada), ara no s’espera que la Generalitat decreti noves restriccions als espectacles. 

Sota aquesta previsió, el grup Corrandes són corrandes (Anaís Falcó, Christian Simelio i Jaume Casalí) estrenen Pedra Foguera, en companyia de Jaume Arnella. Serà el Dijous Gras (11 de febrer), a les 20 h. 

L’endemà arriba el torn de El Belda i El Conjunt Badabadoc, que imprimirà un to festiu amb l’espectacle Grans èxits de la música catalana… per jamaicanes, tot coincidint amb el Carnestoltes.

Finalment, el quartet de corda Quartet Brossa oferirà el concert Folkestral, en què faran versions de música clàssica a cop de folk (com ara Xostakóvitx, Brahms, Falla i Stravinsky). Els membres actuals del grup són Aleix Puig Caminal (violí), Pere Bartolomé Valls (violí), Imma Lluch Revert (viola) i Marçal Ayats (violoncel). El concert serà el proper 6 de març. 

Comentaris
To Top