Ciutat

Maties Serracant acompanyarà Xavi Pellicer a la llista de la CUP a les eleccions del 14F

Maties Serracant anuncia el seu adeu de la política activa / VICTÒRIA ROVIRA

Maties Serracant, alcalde de Sabadell entre 2017 i 2019, ocuparà el 12è lloc de la llista de la CUP a les eleccions autonòmiques previstes per al 14 de febrer. Amb la incorporació de qui va ser cap de llista de la Crida a les darreres eleccions municipals, la formació anticapitalista té intencions de marcar un fort perfil municipalista.

A la llista de la CUP hi haurà fins a un total de set sabadellencs. En el quart lloc per la demarcació de Barcelona, hi haurà Xavier Pellicer, activista, cooperativista, membre del casal independentista i popular Can Capablanca i d’Alerta Solidària.

L’exfutbolista i economista Oleguer Presas, la treballadora de la sanitat i activista en defensa dels serveis públics Txus Merino, l’activista feminista Georgina Monge iel militant de la Forja David Rigola també formaran part de la llista electoral de la CUP en aquests comicis.

A la candidatura, a més, hi destaca la presència de Joan Buades, professor, escriptor i investigador especialitzat en recerca sobre el turisme, la globalització i el canvi climàtic. A més, va ser diputat al Parlament de les Illes Balears entre 1999 i 2003 per a la circumscripció d’Eivissa. Buades, en aquest període, va ser un dels principals impulsors de la implantació de la fiscalitat ambiental sobre el turisme a través de l’anomenada ecotaxa.

Comentaris
To Top