DS MOTOR

Vallescar col·labora amb el banc dels aliments

A l’esquerra de la imatge, el conseller delegat de Vallescar Automoció, Agustí Garcia
A l’esquerra de la imatge, el conseller delegat de Vallescar Automoció, Agustí Garcia / CEDIDA

L’empresa sabadellenca Vallescar Automoció, el hòlding de concessionaris oficials de primeres marques d’automòbils i motos, i un dels principals grups de referència del sector de l’automoció, en col·laboració de la Fundació La Caixa, han contribuït amb un total de 31.100 euros que el Banc d’Aliments pugui disposar d’un vehicle per desenvolupar la seva tasca en benefici de persones en situació de vulnerabilitat. Concretament, l’entitat comptarà amb una nova furgoneta Opel que facilitarà la distribució d’aliments entre les entitats socials de la demarcació de Barcelona adherides al Banc dels Aliments.

El projecte s’emmarca en el programa Fórmula Solidària, una iniciativa de CaixaBank que canalitza fons de la Fundació La Caixa i els suma a les aportacions d’empreses i particulars amb l’objectiu d’ajudar a fer que les entitats socials disposin dels mitjans materials per seguir treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

L’acció realitzada a Barcelona pertany a la modalitat Mobilitat Solidària, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els necessiten amb urgència.

Comentaris
To Top