Ciutat

Sabadell rep 1,9 milions d’euros per ajudar a trobar feina a 700 persones

La Generalitat ha atorgat una ajuda d’1,9 milions d’euros a Sabadell per millorar, a través de programes d’ocupació, la inserció laboral de més de 700 persones dels barris de la zona del Ripoll (Can Puiggener, Torre-romeu, el Poblenou i Can Roqueta) i de la zona sud (la Creu de Barberà, les Termes, Espronceda i Campoamor).

L’objectiu és que l’administració contracti persones en atur que tenen dificultats afegides o especials a l’hora de trobar feina, a la vegada que es fan obres i serveis d’interès general i social a la ciutat. El projecte s’emmarca en el Programa Treball als Barris del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Majoritàriament, els contractes tindran una durada de sis mesos i seran en les especialitats següents: neteja viària, fusteria, pintura, instal·lacions, construcció, manteniment de patis escolars, neteja d’equipaments, jardineria, magatzem, acompanyament de gent gran, dinamització esportiva, horticultura ecològica, integració laboral i social, atenció ciutadana i acompanyament en la tramitació digital. Algunes d’aquestes especialitats inclouen alhora un període previ de formació que pot oscil·lar entre 2 i 5 mesos.

Comentaris
To Top