Oci i cultura

La fórmula del microteatre pren l’escenari de l’Alternativa

Cartell de l'obra / DS

El Teatre L’Alternativa experimenta aquest cap de setmana amb el format de microteatre, de la mà de l’obra Zugzwang. Es tracta d’una funció breu de la jove companyia Golam al sofà, creada per joves de Sabadell i Castellar.

Les funcions tenen lloc avui i demà en tres passis diferents (18.30 h, 19.30 h i 20.30 h). També hi haurà funcions els dies 6 i 7 de febrer a l’Alternativa (carrer Marià Aguiló, 22).

El format de microteatre es diferencia d’altres propostes per la seva curta durada (uns 10-15 minuts aprox), si bé en aquesta ocasió és lleugerament superior i es planta en els 30 minuts. El preu, conseqüentment, també es redueix (5 €). Aquesta durada els permet, així, realitzar tres passis per dia de funció i optimitzar l’estada al teatre. 

Dos nois, una parada de bus

Dos nois desconeguts es troben en una parada de bus, suposadament esperant el bus que els porti a casa. Aviat s’adonen que esperen el mateix bus. Envaïts pels seus respectius problemes i la seva intenció d’evadir la seva solitud, tots dos s’embarquen en un viatge, on descobreixen qui és l’estrany que està assegut al seu costat, i qui són ells mateixos.

Comentaris
To Top