ESPORTS

El Juvenil del Sabadell cau per primera vegada com a local (0-2)

Alegria visitant i decepció local amb el cos tècnic del primer equip com a testimoni / Lluís Franco

Tampoc ha estat possible. Els nois dirigits per Miki Lladó han encaixat la primera derrota de la temporada com a local davant el Saragossa i, amb aquest resultat, es compliquen la possibilitat de seguir de prop els de dalt. La tònica durant molts minuts ha estat l'igualat. No obstant això, el nou líder de la classificació – a falta que jugui el Gimnàstic- ha aprofitat la seva jerarquia individual i ha tornat a derrotar al conjunt arlequinat, tal com ja va aconseguir en la primera volta.

En la primera meitat el Sabadell ha neutralitzat al Saragossa sense concedir de cap manera la possibilitat d'arribar a l'àrea de Tristán. L'equip local ha tingut el control del partit i la possessió de la pilota, però no ha sabut què fer amb ella. Si bé els visitants no han pogut explotar les seves individualitats, el Sabadell no ha aconseguit desbloquejar la línia defensiva del seu adversari i el partit ha començat a estancar-se. S'ha estat incapaç de proposar i el joc ha estat constantment pels peus de Chadi. La falta de mobilitat en la meitat del camp i la poca projecció dels laterals, han deixat sense opcions d'aprofundir i trobar la possibilitat de ser determinants.

A la represa, la idea ha semblat ser la mateixa per a tots dos. El Saragossa ha decidit ser ara el que es planti amb la línia defensiva més avançada i ha començat a buscar una verticalitat a través del contraatac, que ha estat impossible de frenar pels arlequinats. Primer Nieto (minut 55) i després Marvin (70') han acabat amb les il·lusions arlequinades. La imparable verticalitat que ha sabut porta a terme el Saragossa ha deixat noquejat al Sabadell, qui ha intentat reaccionar amb més cor que cap. Amb aquest resultat, el conjunt de Miki Lladó continua sisè en la classificació del Grup 3B amb dos partits ajornats pendents de disputar. S'haurà d'intentar revertir la situació el pròxim dia 7 de febrer en la visita enfront del Lleida.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top