ESPORTS

Remunten i se situen entre els tres primers

Jordi Sardà, en una acció del partit, va marcar el momentani 4 a 4 / LL. FRANCO

Èpic. Lluny d’enfonsar-se anímicament després de la dolorosa derrota davant el Gasifred Ibiza o veure’s dos gols avall a dos minuts i escaig per acabar el partit, l’Escola Pia s’ha convertit en un clar candidat a classificar-se per a disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió. L’equip de Pedro Donoso va ser capaç de capgirar un 2 a 4 advers per acabar guanyant quan faltaven 20 segons el Cerdanyola (5-4), rival directe en la lluita per acabar a la zona alta. Arnau Graell, amb tres dianes, i Jordi Sardà van demostrar que no era impossible donar la campanada, i Santi Sardà es va encarregar de demostrar-ho amb la tàctica del porter-jugador. Arriscar-se va tenir premi. Dissabte vinent, visita al camp de líder, L’Hospitalet Bellsport.

D’altra banda, el Club Natació Sabadell, líder del subgrup B, va tornar al camí de la victòria gràcies al triomf a la pista del Futsal Lleida (2-7). Després de les doloroses derrotes davant el Salou i el Dénia, l’equip de Borja Burgos va poder refer-se en una bona actuació coral de tot l’equip. Tres punts vitals en l’àmbit anímic i esportiu per mantenir el lideratge abans de jugar-se la primera posició el pròxim dissabte davant el Futsal Mataró.

A la Tercera Divisió, l’Amics del Pou-Nou Escorial continua liderant amb mà de ferro el grup 3 després de superar el Vacarisses (2-4).

Comentaris
To Top