Oci i cultura

AlGalliner torna amb ‘El Muntaplats’, del Nobel marxista Harold Pinter

Santi Ricart i Oscar Castellví, al cartell de l’obra / ROGER BENET

La companyia de teatre AlGalliner reprèn la seva activitat aquest febrer amb l’obra El Muntaplats, de Harold Pinter.

Es tracta d’un text intrigant, protagonitzat per Santi Ricart i Òscar Castellví, que tracta la relació de les persones amb el poder. També fa establir paral·lelismes amb l’actualitat, on qüestionar les normes i atrevir-se a protestar té les seves conseqüències.

El dramaturg anglès va ser distingit com a Nobel de Literatura l’any 2005, reivindicant així 50 anys de carrera com a escriptor. Mort el 2008, Pinter va esdevenir una de les veus més influents de l’illa, tot i el seu compromís polític i adscripció al marxisme. O potser per això, precisament, eren tan valorats els seus textos amb múltiples capes de lectura. 

“Teníem moltes ganes de tornar”, expliquen des de la companyia, que estrena El Muntaplats el proper 26 de febrer. Es tracta de la segona obra de la temporada teatral de la sala La Quartera, després de representar Els fusells de la senyora Carrar la passada tardor. 

Febrer i març

Les funcions, que tindran lloc a les 20 h, es realitzen els dies 26 i 27 de febrer; així com el 5,6, 12 i 13 de març. La reserva d’entrades es pot fer a partir del 8 de febrer. 

Comentaris
To Top