Oci i cultura

Cosmonautes (sabadellencs), l’Sputnik ja s’enlaira!

Crònica de la setmana cultural a Sabadell

Mireu al cel: Què hi ha, més enllà del nostre cel? L’ecosistema cutural també es demana que hi deu haver, més enllà de la Covid. Ha quedat tocat, però sembla qu no de mort. De fet, Sabadell està enviant continuament alguns  cosmonautes més enllà de les notres fronteres. Què hi troben? 

Demanem-li a Lu Rois, que va actuar al paranimf de la UB; a Corrandes son corrandes, que omplí el Tradicionàrius de Gràcia per Dijous Gras; a Albert Pla, ahir a l’Hospitalet, o a Carles Belda, avui a Gràcia (qui ha estrenat un divertit videoclip, aquesta setmana, amb motiu del Carnestoltes). 

Mentrestant, Ricard Efa veu com la seva novel·la gràfica Django ha enviat aquesta setmana la segona edició a impremta. I el comiquero Jimi Macias, que sovint il·lustra les portades dels especials de Diari de Sabadell, acaba de guanyar un Premi Internacional de Manga del govern de Japó (per l’obra Intransextellar). 

L’Anna Fité espera amb ganes que la seva nova novel·la surti d’imprenta (serà aquest març) i Enric Company (director de la Cia Acadèmia Belles Arts) ha escrit la seva primera dramatúrgia. 

L’historiador Jaume Barberà celebra que fa quatre anys que té actiu el seu bloc Sabadellejant està actiu (poca broma, ha aconseguit 411.000 visitants).

Alhora periodista Núria Brugués ha estat difusora i divulgadora del món del teatre infantil, en els darrers anys, des del seu cau a LaSala de Ca n’Oriac. Ara passa el relleu. I l’Acadèmia de Belles Arts celebra el rentat de cara de les pintures del santuari de La Salut, donat -a més a més- que Antoni Vila Arrufat n’era membre. Encara més! És el creador de l’actual logotip de l’entitat. 

Cosmonautes! L’Sputnik està a punt de d’enlairar-se! Solqueu l’ecosistema cultural i digueu-nos si hi ha vida més enllà de la Covid. I si veieu a Pablo Hasél, doneu-li una abraçada de la nostra part. 

Comentaris
To Top