Ciutat

La Franja Covid, amb pocs votants i sense incidències

Els membres de les meses, equipats amb EPIs, recullen el vot d'un home a l'Escola Nostra Llar minuts abans de la Franja Covid/ VICTÒRIA ROVIRA

La franja horària de 19 a 20 h, destinada per les persones positives de Covid i contactes estrets, ha estat la més tranquila de la jornada electoral a Sabadell. Hi ha hagut molt poca afluència, sobretot al comparar-ho amb les llargues cues del matí. Els membres de les meses electorals, equipats amb EPI, no han patit en cap moment per la seva salut. Això sí, força gent, que no complia els requisits de la franja, s’ha apropat als col·legis aprofitant que l’afluència era baixa.

L’Escola Industrial ha estat dels col·legis amb menys afluència en la franja Covid/ VICTÒRIA ROVIRA

En aquest horari, a l’Escola Nostra Llar hi han assistit unes vint persones, mentre que a l’Escola Industrial, unes cinc. Una vocal de mesa a Nostra Llar ha comentat que “s’han sentit segurs en tot moment al llarg de la jornada electoral i, també, en la franja Covid”. “Ens ho hem pres amb filosofia. Així i tot, jo vaig votar per correu per no haver de venir a un col·legi electoral, i m’ha tocat com a vocal”, ha dit. Així mateix, l’altre vocal ha afirmat que ha estat una “bona experiència” posar-se l’EPI.

Així mateix, una de les votants, que ha estat en contacte amb un positiu recentment, ha comentat al D.S. que ha respectat les franges horàries “per responsabilitat”. “Un familiar meu ha donat positiu i, per tant, he decidit venir a aquesta franja per no contagiar a ningú”, ha explicat. Així i tot, ha dit que hauria preferit que les eleccions s’haguessin celebrat més tard, “quan la pandèmia estigués més controlada”. D’altra banda, un altre dels votants, l’Albert, ha decidit exercir el seu dret a vot a partir de les 19 h, perquè “no tenia més remei”. Ell ha treballat fins ben entrada la tarda i no ha tingut cap altre opció. Tanmateix, ha assegurat que “vota perquè no guanyin els negacionistes de la Covid”.

Un cop s’ha arribat a les 20 h, els membres de les meses han seguit escrupolosament el protocol per treure’s els EPI i han començat a fer el recompte de vots. Dit això, podeu seguir en directe les eleccions aquí.

Una dona vota al Teresa Claramunt/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top