ESPORTS

El Sabadell vol fer-ne una altra de grossa en l’estrena del RCDE Stadium

El capità Ángel Martínez podria enfrontar-se al seu ex equip / Ll. Franco

Tres dècades després, Espanyol i Sabadell es retroben a la categoria de plata (dissabte, 16 hores) i en un escenari majestàtic, però sense l’ànima dels aficionats. Sobre el paper, números i pressupostos a la mà, hauria de ser un derbi desigual i amb un clar favorit, però això va de 90 minuts i el conjunt arlequinat ja ha demostrat el seu poder com a visitant. Si va ser capaç de sorprendre l’Almeria, rival directe del mateix Espanyol, per què no pot fer-ne una altra de grossa al RCDE Stadium? Com bé diu Antonio Hidalgo, no sortiran vençuts ni amb complexos. Cal competir al màxim sabent que tocarà patir. De fet, com sempre.

El Sabadell ja és l’únic equip de Segona A que no coneix la derrota el 2021. I vol allargar la seva ratxa a la desena de partits, la qual cosa significaria un nou rècord d’imbatibilitat en el futbol professional en el segle XXI. Per aconseguir-ho, Antonio Hidalgo té clar que “haurem de fer bé moltes coses, ser solidaris i estar molt concentrats davant d’un gran de la categoria que té gran quantitat de recursos, sobretot ofensius. No només és Raúl de Tomás, Puado o Nico, sinó que pot fer mal per fora amb Óscar Gil o Pedrosa”. Tenir la pilota el màxim temps possible i concedir poc és una de les claus que apunta el tècnic arlequinat: “Dir-ho és fàcil, el més complicat és fer-ho. Volem gaudir del partit competint, però sabem que també ens tocarà patir”.

Juan Ibiza apunta com a novetat a l’eix de la defensa i el dubte seria entre Óscar Rubio i Víctor al carril dret. També sembla probable la titularitat de Guruzeta, recuperant el trident juntament amb Stoichkov i un motivat Álvaro Vázquez davant el seu exequip. També Ángel Martínez podria enfrontar-se a l’Espanyol, en aquest cas per primera vegada com a rival en terreny perico.

Vicente Moreno, el tècnic espanyolista, es va desfer en elogis cap al conjunt arlequinat.  “És un equip que competeix molt bé. Està fent les coses molt bé i el fet de sumar 9 jornades sense perdre així ho demostra. He entrenat a alguns dels seus jugadors i tenen molt nivell. La nostra energia està a guanyar el partit d’aquest dissabte i anem per això. No podem pensar més enllà”, ha explicat.  Tindrà l’única baixa del lateral dret Miguel Llambrich, Miguelón, qui va passar pel quiròfan per una lesió muscular en el recte anterior. Óscar Gil serà el seu substitut.

El partit serà dirigit pel col·legiat Daniel Ocón Arráiz, del Comitè de La Rioja, curiosament el mateix que va xiular l’Almeria-Sabadell on es va produir la peculiar falta indirecta dins de l’àrea local que va suposar el gol de l’empat de Juan Hernández. El conjunt arlequinat, per cert, vestirà la segona equipació, però amb pantaló rosa i mitgetes blanques perquè l’Espanyol utilitza pantalones negres aquesta temporada.

Comentaris
To Top