El F.S. Sabadell femení torna a la competició amb una golejada (6-0)

Les jugadores del FS Sabadell sumen tres victòries i són líders / CEDIDA

Si el tècnic Xavi Muñoz tenia dubtes -lògics després de moltes setmanes gairebé sense poder entrenar en condicions- les seves jugadores es van encarregar d’esvair-les amb una brillant tornada a la competició. Lluny encara del millor estat físic, però el conjunt arlequinat s’ha mostrat molt sòlid i s’ha imposat amb autoritat al Vallirana, conjunt que també havia sumat les dues primeres victòries del campionat abans de l’aturada per les restriccions.

El partit ha estat força igualat en el tram inicial. El Sabadell tenia el domini, però li ha costat trobar el camí del gol. Això sí, en un minut n’ha aconseguit dos. I tots dos amb la signatura de Meritxell Llopart. Amb aquest 2-0 s’ha arribat al descans. A la segona part, mateixa tònica. El Vallirana ha intentat reaccionar i ha creat alguna ocasió sense definir. En canvi, l’equip arlequinat no ha perdonat.

Zoe Juanes ha fet el 3-0 i en 8 minuts màgics han arribat tres gols més, obra de Gemma Font i Cintia Villarreal per partida doble. Un 6-0 inapel·lable que permetrà al conjunt de Xavi Muñoz continuar com a líder del grup de Divisió d’Honor Catalana. Ara caldrà posar la màquina a punt físicament per trobar encara millors prestacions.