Publicitat
Diners

El Grup DIA busca franquiciats per ampliar la xarxa de supermercats a Sabadell

Botiga del Grup DIA a Sabadell / D.S.

[Per Guillem Plans/ M. A. Luque]

El Grup DIA vol créixer a la ciutat. La companyia està buscant franquiciats per ampliar la xarxa de supermercats a Sabadell, on ja compta amb 14 botigues i amb la plataforma logística de subministrament de Catalunya, situada al polígon de Can Roqueta. “Els franquiciats ens aporten un valor afegit, en forma d’impuls i entusiasme”, assenyala el gerent de franquícies a Catalunya, Andreu Bosch. De les botigues de Sabadell, la meitat són franquícies.

A Catalunya, la companyia en té 200, a càrrec d’emprenedors de perfils molt diversos, des d’empresaris que provenen del sector fins a persones que tenen ganes d’iniciar-se al capdavant d’un negoci. Molts d’aquests, per exemple, provenen de sectors com la restauració o l’hoteleria. De fet, Bosch assenyala que la companyia, en termes generals, el que prioritza són “perfils que siguin actius, amb ganes de treballar”, sense que necessàriament tinguin experiència prèvia en la distribució al detall.

El Grup DIA aposta per aquest model de negocis, a través del qual el franquiciat treu rendiment i la cadena s’expandeix. “Garantim rendibilitat”, apunta Bosch. Es tracta d’una relació empresarial beneficiosa per a les dues parts. D’altra banda, amb el darrer model de gestió que la cadena ha presentat, els franquiciats amplien el seu marge i tenen més facilitat per gestionar la botiga. A més, la cadena de supermercats disposa d’un programa de formació de 8 setmanes per a nous franquiciats.

Un sector a l’alça

Els preus que ofereix el Grup DIA posicionen avantatjosament la cadena en plena crisi per la pandèmia. Paral·lelament, la distribució al detall no s’ha vist afectada, com sí que ha passat a la gran majoria de sectors, pels efectes econòmics de la pandèmia. “Estem en un sector bàsic”, sintetitza Bosch. En les circumstàncies actuals, les franquícies són una oportunitat per a petits empresaris i treballadors, de diferents sectors, que es plantegen emprendre un projecte.

A més, el model de franquícia és per a DIA el millor exemple de proximitat, a través del qual compleix amb el seu propòsit d’estar cada dia més a prop. “És un camí que ens estem marcant”, resumeix Bosch.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top