ESPORTS

“Estem capacitats per guanyar qualsevol rival, però hem de materialitzar les ocasions”

El jugador gallec va ser titular en l'última victòria a casa davant l'UD Las Palmas / LL. FRANCO

La falta de gol està condemnant el Sabadell. Només dos en les cinc darreres jornades i tots dos des del punt de penal. Héber Pena va marcar l’últim a Castelló, però no va servir per puntuar. El gallec admet que “va ser un pal fort perdre el partit perquè vam ser superiors, però hem d’aprendre de les errades i confiar que no tornin a passar. L’equip està capacitat per guanyar qualsevol rival, es tracta de materialitzar les ocasions i ser més resolutius a les dues àrees”.

Héber ha participat en un total de 21 partits (786 minuts), però només 7 com a titular. Sembla que Hidalgo li té reservat el rol de revulsiu sortint des de la banqueta. “Els jugadors som egoistes i volem jugar sempre de titular, però el míster decideix i per això li paguen. L’únic que puc fer és seguir treballant i acceptar el rol que em toqui, sempre amb l’objectiu d’aportar el meu granet de sorra a l’equip i ajudar el màxim per continuar en aquesta categoria, que és el que volem tots”. L’absència de Juan Hernández per lesió i Álvaro Vázquez per la clàusula de la por podrien obrir-li la titularitat encara que sigui com a carriler. “Potser no és la meva posició natural, però m’és igual, el més important és estar a l’onze. Tirar penals? Sempre n’he llançat a tots els equips i a Castelló em sentia amb confiança, però a l’equip hi ha altres companys que també ho poden fer”.

L’Sporting de Gijón arriba a la Nova Creu Alta en plena dinàmica positiva: 7 jornades sense perdre i pensant fins i tot en l’ascens directe. Però això no espanta Héber: “és evident que si està a dalt és per alguna cosa, però no deixa de ser un equip més de la nostra categoria i hem de sortir amb la mentalitat de guanyar. Ho necessitem. En algun moment també s’acaben les bones dinàmiques i esperem que sigui aquest dissabte”.

Comentaris
To Top