ESPORTS

L’Astralpool Club Natació Sabadell es refà gràcies al Terrassa

Maartje Keuning, màxima golejadora del partit amb tres dianes, en una acció davant Pili Peña, exnedadora del CN Sabadell / Alberto Tallón

L’Astralpool CN Sabadell va continuar el seu particular tourmalet a l’anella olímpica davant el CN Terrassa en el duel ajornat de la Divisió d’Honor amb una golejada a les egarenques (6-11). La dolorosa derrota viscuda el dissabte passat a Grècia no va afectar anímicament l’equip de David Palma, ans al contrari. Victòria molt plàcida per agafar moral de cara a la final anticipada de dissabte a Can Llong davant el CN Mataró.

La igualtat a la piscina només va durar escassos vuit minuts, el temps que van necessitar Maartje Keuning i Ruth Ariño per capgirar el marcador a favor de les egarenques (1-2). Al segon període, gran actuació coral nedadora en totes les facetes del joc, tant en atac com en defensa, per deixar el partit pràcticament sentenciat (2-6), amb els gols d’Irene González, Sabrina Van der Sloot, Judith Forca i Maica Garcia, les dues darreres, de penal.

Després de descans llarg, l’Astralpool va eixamplar la distància al marcador fins a situar els cinc gols de renda (5-10), avantatge que es mantindria fins al final del partit.

L’OSC no dona cap opció

D’altra banda, l’Astralpool masculí necessitarà una remuntada històrica a Can Llong si vol classificar-se per a la final four de la LEN EuroCup després de caure per 17 a 11 davant l’OSC Budapest.

L’inici de l’equip de Quim Colet va ser molt prometedor, i ràpidament l’electrònic reflectia un 0 a 2 gràcies als gols de Guido Martino i Bernat Sanahuja. El domini nedador es mantindria al llarg del període fins al momentani 2 a 4, amb un gol sobre la botzina del 5 terrassenc. A la segona meitat, el talent hongarès va aparèixer i sumat a la falta d’intensitat de la defensa sabadellenca, l’OSC va clavar un parcial de 5 a 0 que deixava l’eliminatòria mig sentenciada a l’equador del partit (7-4), veient la dinàmica d’un equip i l’altre.

Però així és l’esport i quan tot semblava perdut, els de Quim Colet van fer un pas endavant i amb el lideratge ofensiu de Sergi Cabanas i Bernat Sanahuja, màxim golejador dels nedadors amb quatre dianes, l’Astralpool tornava a recuperar totes les opcions d’arribar a Sabadell amb l’eliminatòria oberta (10-8), abans d’arribar al darrer i decisiu període. Però va ser un miratge. Una altra vegada, però, els de Quim Colet van reviure el malson viscut el segon període, en què un parcial de 7 a 3 deixava pràcticament sentenciada l’eliminatòria. Tocarà remuntar.

Comentaris
To Top