DS MOTOR

Nou concessionari Morris Garage (MG) a Sabadell

Les instal·lacions estan ubicades al Passeig Can Feu 7

Des d’aquesta setmana, Sabadell compta amb un nou concessionari de vehicles. La marca britànica Morris Garage (MG) arriba a la ciutat de la mà del hòlding Vallescar Automoció, que fa una nova aposta per la mobilitat sostenible ampliant l’oferta automobilística enfocada a les energies alternatives.

El concessionari, ubicat al Passeig Can Feu, 7, serà l’únic punt de venda de la marca britànica Morris Garage (MG), especialitzada en vehicles elèctrics, a tota la comarca del Vallès. Un dels territoris més importants de la província de Barcelona tant per la seva població com per les bones comunicacions.

La incorporació de la icònica MG a Vallescar Automoció reafirma la clara voluntat del grup per apropar el mercat dels vehicles elèctrics i híbrids endollables al conductor, posant a l’abast una gamma de vehicles respectuosos amb el medi ambient reunint tecnologia, disseny i qualitat a un preu assequible.

A les instal·lacions MG Sarmovil ja es pot gaudir del model ZS EV, un SUV 100% elèctric ideal per a les famílies que estan gaudint d’una sensacional acceptació en altres mercats europeus, a més de l’EHS, que amb el seu potent motor híbrid endollable serà l’indicat per als que busquen un automòbil per a tots els usos. Ambdós models, en acabats Luxury i Confort, són la punta de llança d’una marca que a poc a poc anirà ampliant el seu catàleg i que enguany espera comptar amb més novetats.

Comentaris
To Top