Oci i cultura

Sabadell tindrà cinc dies de Sant Jordi amb parades de llibres i roses

Foto d'arxiu del primer Sant Jordi d'Estiu a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

A Sabadell, les llibreries i floristeries que hi estiguin interessades podran col·locar una parada de venda davant del seu establiment. O, en cas que l’espai no estigui disponible, en un xamfrà proper dins d’un radi de 100 metres. El període de col·locació de la parada serà de dilluns 19 a divendres 23 d’abril, en l’horari d’obertura de l’establiment. És a dir, la celebració s’estendrà cinc dies a la ciutat.

D’altra banda, atenent les mesures preventives i de protecció davant la pandèmia, els establiments autoritzats hauran de garantir una distància interpersonal d’1,5 metres, prevenir aglomeracions i gestionar les cues, a més de garantir el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic. El Procicat també estableix un protocol específic per a les signatures d’escriptors, prioritzant-ne la petició prèvia.

Ja es poden demanar sol·licituds

Fins al dia 11 d’abril es poden presentar les instàncies per instal·lar parades de llibres i roses a l’espai públic amb motiu de la diada de Sant Jordi. Segons el Pla Sant Jordi 2021 publicat pel Procicat, poden fer les sol·licituds els professionals comerciants al detall de flors i llibres, és a dir, llibreries i floristeries.

Les sol·licituds es poden presentar únicament de manera telemàtica per mitjà de la seu electrònica del web municipal.

Comentaris
To Top