Diners

Fluidra preveu repartir el 50% del benefici com a dividend els propers anys

Fluidra ha celebrat aquest dijous el Dia de l’Inversor en un ambient de gran optimisme derivat de la bona marxa de l’empresa. La companyia sabadellenca, líder en el sector de l’equipament de la piscina i ‘wellness’, ha anunciat que repartirà la meitat del seu benefici com a dividend els propers anys, mantenint així el seu compromís de distribuir un ‘pay out’ del 50%, encara que les previsions de creixement permetran augmentar un 15% el dividend en efectiu.

Fluidra té previst un creixement anual de les vendes per sobre del 6%, superant la mitjana del sector i millorant tant els marges com la generació de caixa.

Després de les darreres adquisicions, Fluidra preveu tancar el 2021 amb un increment en vendes del 12-15% i un creixement dels guanys en efectiu per acció (EPS) del 17-25%.

“Som -subratlla Eloi Planes, president executiu de Fluidra- un líder global en la nostra indústria, amb una presència geogràfica i proposició de valor única en un sector estructuralment atractiu. Planegem seguir creixent més ràpid que la indústria, assolint aquest any els objectius fixats per al 2022”.

Comentaris
To Top