Oci i cultura

“Publico el meu primer llibre”

Foto de grup dels autors / LLUÍS FRANCO

Òmnium Sabadell va celebrar ahir la seva tradicional trobada d’autors i autores sabadellencs que viuen per primer cop un 23 d’abril amb una obra publicada. En una tertúlia moderada per Jordi Campoy Boada, mitja dotzena d’escriptors novells van comentar la seva obra davant un públic -entre d’altres- literalment familiar: Els hi escoltàven pares i mares, germanes i alguns fills dels autors.

El propi Campoy va arrencar foc celebrant que a Sabadell comptem amb un cens -aproximat- de 300 escriptors i escriptores, tal com li havia revelat una llibretera local. “Hi ha molta xarxa a la ciutat”, va apuntar, tot afegint que, malauradament, ningú s’ha fet ric ni li han caigut calers del cel.

Estaven cridats a participar Ramon Alberich (Bales i fils, col·lecció Fil de la Història), Montserrat Carbó Hors (Les bruixes porten dol, La Equilibrista), Anna Muro (La fada Ginesta), Christian Martínez (il·lustrador de La fada Ginesta), Adrià Aguacil (La botiga de vidres, Animallibres), Nina Sabaté (il·lustradora de La botiga de vidres) i Núria Maeso (En Drobnic vol ser lliure, editat per Cep i la nansa). 

Foto de grup dels autors / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top