ESPORTS

L’esgrima del Club Gimnàs Llenas torna a la competició amb quatre medalles

Miren Zancajo i Martina Ros es van repartir les medalles / CEDIDA

Després de l’aturada de les competicions oficials de la Federació Catalana d’esgrima per la pandèmia, l’activitat ha tornat amb la disputa de les Lligues Catalanes de floret, amb la presència dels tiradors del Club Gimnàs Llenas. Ha tornat amb un format a porta tancada i una pila de restriccions, però els esportistes han pogut reprendre el seu esport un any després. En la prova absoluta, ha destacat l’actuació de la jove Miren Zancajo, de només 14 anys, qui va sorprendre a tothom. Malgrat la seva joventut i inexperiència, va aconseguir una meritòria medalla de bronze mentre l’Albert Llenas va acabar en vuitena posició.

En la categoria M-13 (menor de 13 anys), disputada en format mix donada l’escassa participació femenina, la tiradora local Martina Ros va fer una gran competició, guanyant tots els assalts a la poule i les diferents eliminatòries directes. A la final es va trobar amb Muhammad Ruiz (SAM Barcelona) i després d’un assalt mot ajustat, el barceloní es va imposar per 10-7. La medalla de plata, però, és un gran resultat per la Martina.

Miren Zancajo i Martina Ros van participar en la prova de M-15 i també van pujar al pòdium. Ambdues van superar tots els assalts del seu quadre per creuar-se a la final, en la qual estaven assegurades les medalles pel CG Llenas. Miren va aconseguir la d’or després d’imposar-se a la seva companya Marina per 15-8. Un bon balanç per l’entitat sabadellenca després de tants mesos sense competir i cal observar les pròximes competicions amb optimisme.

Comentaris
To Top