DS MOTOR

Pepe Martí, a punt per iniciar la F4 espanyola

Martí, a Eau Rouge, el mític circuit de Spa Francorchamps / FOTOCAR13

El debut del pilot Pepe Martí a Europa al volant d’un monoplaça de la Fórmula 4 està a tocar. El cap de setmana del 30 d’abril comença la F4 espanyola a Spa-Francorchamps (Bèlgica), un dels circuits més mítics de l’automobilisme mundial, la primera de les set proves que afronta el pilot del Campos Racing. “Tinc ganes de tornar a competir en un dels circuits més reconeguts del món”, explica Martí.

Aquesta mateixa setmana, tota l’estructura de l’equip ha ultimat els darrers retocs, amb tres tests a Navarra i Motorland, que han conclòs amb sensacions positives, sent el més ràpid entre els seus companys. “A Navarra em va costar més la qualy i a Motorland el ritme de cursa. No obstant això, torno satisfet amb la feina feta”, assegura.

Els revolts d’Eau Rouge o Pouhon posaran a prova el talent de Martí, que sumat a les inclemències climatològiques auguren una estrena d’allò més emocionant. “Eau Rouge, amb aigua, fa respecte. En canvi, en sec és un revolt bastant obert, amb un angle petit. Haig de reconèixer que em preocupa més Pouhon, una baixada d’esquerres que vas amb sisena al límit de la pista”, detalla.

Uns hàndicaps, però, que no l’intimiden, ja que afirma que “fer-ho bé és guanyar”, se sincera un ambiciós Martí, en un campionat amb una vintena de pilots i on la igualtat a l’engraellat es preveu la tònica al llarg de les set proves. “Ara com ara és difícil predir quins són els rivals a batre. Alguns van anar ràpids al test de Spa (foto), però fins a la qualy no saps si porten neumàtics nous o com van gasolina”, finalitza.

Comentaris
To Top