ESPORTS

El Club Halterofília Sabadell triomfa al Campionat Català absolut i júnior

D’esquerra a dreta, l’Ivan, l’Eva i el Juan, al podi / cedida

Tots els atletes del Club Halterofília Sabadell que van participar en el Campionat Català absolut i júnior van aconseguir, almenys, una medalla, convertint l’entitat sabadellenca en una de les grans protagonistes amb un total de disset medalles.

Paula Borràs (-64 kg) va penjar-se la medalla d’or en Dos Temps (81 kg) i la de bronze en Total Olímpic (138 kg), essent l’única representant del CH Sabadell que va aconseguir la medalla més preuada. Eva Baixauli (-81 kg) va fer triplet de medalles de plata: snatch
(68 kg), clean and jeck (86 kg) i total (154 kg), mentre que Juan Muñoz (-96 kg) repetia la mateixa fórmula –triplet–, però de medalles de bronze.

En categoria júnior, Omar Jiménez (-73 kg) aconseguiria pujar al tercer calaix del podi en Arrencada (75 kg), Dos Temps (90 kg) i Total (165 kg).

Ivan Vasquez, a l’estatal

De les disset medalles, però, sis d’elles no van rebre el reconeixement de l’organisme català, ja que es tractava de dos atletes que a hores d’ara encara no tenen la nacionalitat espanyola. Aquest és el cas de Paola Barreto i Ivan Vasquez, que van haver-se de conformar amb una medalla de participació. No obstant això, els reus resultats van ser del tot excel·lents: Barreto (-71 kg) va aconseguir dues medalles de plata en Arrencada i Total, i una d’or en Dos Temps, mentre que Vasquez (-109 kg) no va tenir rival en cap dels dos aixecaments –Arrencada i Dos Temps–, i va aconseguir tres medalles d’or.

Aquests bons resultats de l’atleta del Club Halterofília Sabadell li valdran per participar en el Campionat d’Espanya Absolut, que se celebrarà el cap de setmana del 12-13 de juny a Molins de Rei.

Comentaris
To Top