ESPORTS

El Centre d’Esports participa en la celebració del 110 Aniversari de la UE Castellar

La vicepresidenta del Centre d'Esports, Ana Navés, va participar en l'acte / CEDIDA

Acte emotiu i de reconeixement. Així va celebrar la Unió Esportiva Castellar el seu 110 Aniversari en l’estadi municipal Joan Cortiella, fent el lliurament de plaques i diplomes a expresidents i socis fundadors de l’entitat, com és el cas de Julio Vallès, Robert Herrero, Joan Daví, Joan Cortiella, Francesc Valls o Josep Maria.

També es va anunciar que l’actual president, el carismàtic Joan Humet, deixa el càrrec i s’han convocat eleccions a la presidència del club castellarenc. Fins al 7 de maig està obert el procés de presentació de candidatures i les eleccions estan previstes pel divendres 21 de maig si finalment són necessàries.

El Centre d’Esports Sabadell va ser un dels clubs participants en l’acte d’aniversari, amb la presència de la seva vicepresidenta i responsable de l’àrea de màrqueting, Ana Navés, qui va lliurar una de les plaques commemoratives. D’altra banda, l’equip B arlequinat es convertiria en el convidat d’excepció amb la disputa d’un partit corresponent a la lligueta -sense efectes classificatoris- que substitueix el campionat de Segona Catalana, anul·lat per la Federació Catalana per la pandèmia.

El conjunt local es va imposar per 2-0 després d’un partit molt entretingut i disputat i encapçala la classificació d’un grup on també participen la UE Sabadellenca i Tibidabo Torre Romeu de la nostra ciutat, a més del Sant Quirze, Caldes i Can Trias. L’objectiu principal és mantenir la forma física i la dinàmica de partits encara pensant més en la següent temporada en què s’espera una profunda reestructuració en la categoria, probablement amb l’augment de grups i una nova distribució.

Comentaris
To Top