Oci i cultura

Tornen les nits al Fresc amb Beth, Peyu i Alberto San Juan

Actuació del cor infantil, a l'edició de 2019 / VICTÒRIA ROVIRA

Després de la suspensió de l’edició de l’any passat a causa de la Covid-19, el Fresc Festival torna enguany al seu escenari habitual: l’Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. El cicle d’actuacions tindrà lloc entre el 27 de juny i el 17 de juliol.

El Fresc serà, de fet, la segona gran cita cultural que es recupera s Sabadell, després d’un l’Embassa’t que arriba el 10 de juny al parc Catalunya. S‘obrirà amb un homenatge als professionals essencials durant la pandèmia, que podran assistir gratuïtament a la inauguració oficial. Estarà protagonitzada per l’actor Peyu i el seu espectacle El gallardo español

A més de Peyu (que farà una segona funció convencional del seu monòleg l’endemà, el 28 de juny), altres noms que hi passaran són Alberto San Juan (diumenge 4 de juliol) i Beth (dijous 1 de juliol).

Actuació de ‘Mister Parfum’, a l’edició de 2019 / ÓSCAR ESPINOSA

“Serà un pas endavant cap a la normalitat social, que donarà suport als creadors de proximitat i que contribuirà a la recuperació de sectors com el comerç o la restauració”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, impulsora i organitzadora del Fresc.

L’aforament s’ha establert en un 50% de la capacitat de l’Amfiteatre, per garantir la distància de seguretat entre espectadors. 

Comentaris
To Top