DS MOTOR

El nou Renault Arkana arriba a Sabadell

Aquest model està tenint una gran acollida entre els mitjans especialitzats i entre els clients

El nou Renault Arkana, un innovador SUV Coupé que s’ha començat a comercialitzar fa ben poc, ja ha superat la xifra de 1.000 comandes a tot el territori espanyol i ho ha fet en un temps de rècord, en un mes. Això l’ha situat en el Top 3 de la seva modalitat. Aquest vehicle, doncs, està experimentant el seu millor moment quan tot just acaba de posar-se a la venda.

El mes de març es va procedir a la seva presentació davant dels mitjans de comunicació especialitzats en el sector del motor i va rebre elogis sense parar. El gran acolliment de la premsa va derivar en titulars plens de lloances al nou SUV Coupé. Els bons presagis s’han confirmat durant el primer mes d’obertura de comandes, perquè s’han realitzat 1.151 comandes a Espanya. És un cotxe molt espaiós i híbrid, i que destaca per la seva gran versatilitat d’ús.

Una de les virtuts destacades de l’Arkana és la capacitat per combinar una línia esportiva molt atractiva amb les característiques específiques dels SUV com la robustesa i una gran habitabilitat interior, tant per als passatgers com del maleter, molt ergonòmic.

El gerent del concessionari Auser, Antoni Sánchez, que cobreix la zona de Vallès Occidental, ha declarat que “l’arribada de l’Arkana ha atret molta gent a les nostres instal·lacions. El seu disseny, el seu espai interior, la connectivitat i totes les ajudes a la conducció fan que aquest vehicle es converteixi en un referent”.

Comentaris
To Top