ESPORTS

El Club Gimnàs Llenas torna amb força a la competició

Els representants del CG Llenas amb els seus trofeus / CEDIDA

La competició de gimnàstica recupera una certa normalitat. La segona fase de la Copa Catalana 2021 va propiciar una escena que feia un any que no es produïa: veure gimnastes de diferents clubs d’arreu de Catalunya competint en un pavelló. L’escenari d’aquesta tornada a una certa normalitat va ser la instal·lació Pla del Bon Aire de Terrassa amb una notable participació i excel·lents resultats per als representants del Club Gimnàs Llenas de la nostra ciutat.

De fet, el CG Llenas va pujar al pòdium en totes les categories. En la de Promogym-1, Marc Roca i Àlex Rodríguez es van estrenar a la competició amb una vuitena i tretzena posició, respectivament, després d’oferir una notable actuació. Les primeres medalles van arribar en la categoria Promogym-2. Joan Terencia va assolir el primer lloc en la classificació general, acompanyat de Robert Bocca, plata, al pòdium. Van completar la representació local Max Colomer (5è) i Janne Venermo (27è). Tot plegat va permetre que l’entitat sabadellenca aconseguís la victòria en l’àmbit col·lectiu amb un total de 231,90 punts.

Va repetir èxit en la categoria Promogym-3, amb l’equip integrat per Jan Berjano, Andrey Moreno, Unai Laporta i Jan Madir i una puntuació global de 222,70 punts. En la classificació individual, més alegries amb un ple sabadellenc al pòdium: l’or de Jan Berjano (75,30 punts); plata de Jan Madir (74,30 punts) i bronze d’Unai Laporta (72,80 punts).Va tancar la competició, a Promogym-4, Biel Llongueras amb una meritòria desena posició en el seu primer any a aquesta categoria. La pròxima cita del CG Llenas serà el Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Vic el cap de setmana del 10 i 11 de juliol.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top