Ciutat

La unitat de Correus de Sabadell que va estar dos mesos en vaga, col·lapsada

Treballadors de la UR4 de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La unitat continua col·lapsada. La represa de l’activitat de la unitat de repartiment de Correus que atén la zona nord i oest de Sabadell no s’ha traduït en una reducció de la correspondència acumulada. Segons els treballadors, hi ha 200.000 enviaments aturats a la UR4 de Sabadell i calculen que la situació “s’accentuarà encara més” amb l’arribada de les vacances d’estiu. “El servei està completament col·lapsat, no arribem a rebaixar el nivell d’enviaments que ens vam trobar en tornar”, expressen fonts d’aquesta unitat.

Els afectats també denuncien aquests retards: cites mèdiques que arriben passada la data, factures de proveïdors que no arriben a comerciants. En el cas de la N.C, espera el seu carnet de conduir des de fa setmanes: “No puc marxar de vacances si no tinc la llicència en regla”, explica la veïna de la Concòrdia.

Des que els vaguistes van reprendre el servei el 8 de juny –tot i que no han desconvocat la vaga, que és indefinida–, no ha crescut el nombre d’enviaments acumulats a l’oficina, però tampoc aconsegueixen reduir la càrrega. Els treballadors sostenen que treballen “al dia”: “És impossible que puguem atendre aquest volum de feina”, destaquen, i asseguren que abans d’iniciar la vaga en el servei ja es patien retards que superaven els 10 dies. 

Els portaveus de la unitat destaquen que no s’ha arribat a cap acord amb Correus i esperen la contractació de més personal i mantindran les seves reivindicacions a sobre de la taula. Si no és així, tornaran a aturar el servei quan la situació “torni a ser insostenible”, explica Eduardo Fernández, portaveu dels vaguistes.

Comentaris
To Top