Publicitat
Diners

Fluidra i Esade potencien el talent acadèmic d’estudiants amb pocs recursos

Xavier Tintoré i Olaya García (CEDIDA)

Que la manca de recursos econòmics no sigui un obstacle per desenvolupar el talent acadèmic dels joves estudiants impulsa l’acord de col·laboració signat per Fluidra, la multinacional sabadellenca de la piscina i wellness, i l’escola de negocis Esade (adscrita a la Universitat Ramon Llull), amb campus a Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

El conveni que dóna origen a les Beques Fluidra ha estat rubricat per Xavier Tintoré, CFO de Fluidra, i Olaya García, directora d’Institucional Development & Engagement d’Esade.

Es tracta d’un programa adreçat a “estudiants amb un gran talent acadèmic i una realitat socioeconòmica diversa, perquè puguin desenvolupar les seves competències i habilitats transversals i millorar el seu futur professional”.

En el marc d’aquesta col·laboració, Fluidra finançarà un ajut econòmic destinat a dues beques que cobreixen el 90% del cost de cada curs acadèmic perquè alumnes de Grau amb excel·lència acadèmica puguin cursar la totalitat dels seus estudis a Esade durant un període de 4 anys.

L’elecció dels dos becaris la farà l’empresa sabadellenca tenint en compte “els valors, les característiques de la seva cultura empresarial i la igualtat de gènere”.

PRÀCTIQUES

A banda de cursar estudis a Esade, els becaris podran fer pràctiques acadèmiques o treballar en projectes concrets relacionats amb Fluidra.

Les beques permetran, en definitiva, “oferir oportunitats de futur a joves amb talent però sense suficients recursos econòmics per poder cursar estudis de grau”.

Les Beques al Talent d’Esade per aquests i altres estudiants (Grau en Direcció d’Empreses-BBVA, Grau en Dret i Doble Grau en Direcció d’Empreses i Dret) són finançades per l’escola de negocis amb recursos propis i fons procedents de donacions, com és el cas de la sabadellenca Fluidra.

Publicitat
Comentaris
To Top