Ciutat

La UGT exigeix mantenir totes les condicions del personal dedicat a la recaptació municipal

EL DESPATX LLUCH CONTÉ FINS ARA LES DEPENDÈNCIES DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA / CEDIDA

La UGT demana respostes sobre canvis laborals que comportarà per a treballadors municipals la delegació de la gestió tributària de Sabadell a la Diputació de Barcelona, aprovada pel ple municipal. El sindicat, que s’ha mostrat des dels inicis contrari a la cessió de competències, expressa el seu neguit sobre si hi haurà recol·locació de personal dedicat a la recaptació municipal; si el recent procés de valoració de llocs de treballs quedarà afectat o no; o com es farà “la funcionarització” de la plantilla.

El Govern aprova la cessió de la gestió tributària de Sabadell entre retrets de l’oposició

“El personal municipal no pot ser l’última estació del recorregut. Exigim al govern municipal que expliqui les seves propostes ja”, manifesta el sindicat, reclamant resoldre les incògnites de la cessió entre administracions de la gestió d’impostos, que començarà l’1 de gener de 2022 i dos anys després es decidirà si es prorroga.

La tinenta d’alcaldessa, Montse González, ha afirmat que les condicions substancials de tots els treballadors estan garantides, segons UGT. Tanmateix és el terme “substancials” el que preocupa el sindicat, que ha comunicat que no acceptarà res que no sigui garantir les condicions laborals equivalents a les actuals dels treballadors.

Comentaris
To Top