Vallès

Mossos investiguen l’incendi on van quedar ferits una dona i el seu nadó, a Sant Quirze

Una mare i el seu nadó de sis mesos van quedar ferits  a l’incendi en uns baixos ocupats al carrer de Pompeu Fabra, a Sant Quirze del Vallès, aquest dijous. La Divisió d’Investigació dels Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’accident i si a darrera del foc hi ha un intent d’homicidi, ja que la dona va ser trobada lligada.

La mare, de 33 anys i nacionalitat colombiana, es troba en estat crític per les cremades. Per altra banda, l’infant, tot i que va inhalar fum, es troba fora de perill.

L’avís d’incendi es va produir a les 11.35 h. Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar diverses dotacions de Bombers, d’ambulàncies medicalitzades, de Policia Local i de Mossos d’Esquadra, a més de representats de l’Ajuntament.

A banda de trobar la dona lligada, Mossos d’Esquadra també tenen l’indici que el foc va ser provocat perquè es va detectar una forta olor a gasolina.

La policia investiga la quartada que ha donat el pare del nadó i marit de la víctima, segons ha publicat La Vanguardia.  Per altra banda, també ha transcendit que els Mossos van trobar restes d’una plantació de marihuana a l’habitatge incendiat.

Les dues persones ferides van ser traslladades a la unitat de cremats de l’Hospital Vall d’Hebron mitjançant dues ambulàncies medicalitzades.  Els Bombers van assegurar l’immoble i van comprovar que no el foc no ha afectat a altres habitatges del costat, al carrer de Pompeu Fabra.

Comentaris
To Top