Ciutat

Emotiva festa de final de curs de l’associació Andi Down

Els membres de l'associació van dur a terme diverses actuacions davant d'un centenar de persones / D.S.

L’entitat Andi Down Sabadell va celebrar ahir a la tarda la Festa d’Estiu 2021 per posar punt final al curs d’enguany. Va ser una celebració emotiva que va comptar amb la presència dels membres de l’associació i els seus respectius familiars; prop d’un centenar de persones en total. A més, va haver-hi actuacions de les colles de ball i teatre i “Els Cracks d’Andi” al pati de l’escola Joanot Alisanda, així com es va dur a terme un acte de comiat sorpresa. L’any passat no es va poder celebrar la festa de final de curs per culpa de les restriccions de la pandèmia.

El regidor d’Acció Social i d’Habitatge, Eloi Cortés, i la Síndica de Greuges, Eva Abellan, també van estar presents a la jornada festiva. A les 18 hores de dissabte el grup BatukAndi, acompanyats del gegant ANDI, van rebre els assistents amb una de les seves tradicionals funcions. Després, va ser el torn de les colles de ball i teatre i “Els Cracks d’Andi”, que van precedir a l’acte final. Des de l’associació es va oferir berenar i refrigeri a tots els assistents, que van gaudir de la festa. A continuació, un vídeo de l’actuació d’ahir de les colles de ball d’Andi Down:

Funció social imprescindible

Andi Down Sabadell és una associació sense ànim de lucre, formada per pares i mares d’infants, joves i adults amb discapacitats intel·lectuals (síndrome de Down i altres discapacitats similars) que va ser declarada d’utilitat pública el 12 de juliol del 2010. L’entitat realitza una funció social imprescindible a Sabadell, ja que promou que les persones amb discapacitats intel·lectuals gaudeixin d’una vida digna i plena afavorint la seva autonomia i inclusió social.

Dit això, al llarg de l’any l’associació, que té més de 25 anys d’història, organitza activitats per aconseguir aquests objectius. A més, també ofereix suport, formació i assessorament a les famílies, així com a professionals i col·laboradors.

Comentaris
To Top