Publicitat
Diners

Banc Sabadell especialitzarà l’oficina de la plaça de Sant Roc en gestió comercial

Banc Sabadell
La sucursal de la plaça de Sant Roc, coneguda com a oficina 900, guanyarà pes / VICTÒRIA ROVIRA

L’oficina de Banc Sabadell de la plaça de Sant Roc, una de les més emblemàtiques de l’entitat bancària, s’especialitzarà en gestió comercial. Autònoms, comerços, clients particulars o, per exemple, petites i mitjanes empreses disposaran a partir del 19 de juliol d’un espai exclusiu i d’una plantilla dedicada a les gestions que requereixin.

A partir de la mateixa data, la gestió administrativa i d’efectiu i el servei de caixa de la plaça de Sant Roc es traslladaran a les sucursals de Banc Sabadell del Mercat Central i del passeig de la Plaça Major. De fet, amb la reordenació de serveis, aquestes tres oficines quedaran unificades sota una mateixa direcció, a càrrec de Lluís Machon. En l’àmbit intern, seran la mateixa oficina.

“Treballar sota una mateixa unitat i amb tanta proximitat ens permetrà ser molt flexibles a l’hora de gestionar les persones i els recursos. A més, millorarà la comunicació entre nosaltres i amb els clients”, apunta Machon. Des de l’entitat bancària resumeixen els beneficis de la reorganització: “Aconseguirem més ordre, més especialització i més bon servei”.

La gestió comercial de Sant Roc inclourà consultes, inversions, finançament o, entre d’altres, la gestió d’estalvis. D’altra banda, Machon confia que segregant-ne la gestió administrativa, serà una oficina “sense interrupcions, sense soroll, íntima”.

Coneguda internament i per a molts clients com a oficina 900, la sucursal guanyarà pes: “Amb aquest pas, creix per passar a ser l’única oficina del Centre peatonal de Sabadell, repartida amb tres locals diferents, però amb els clients sota el mateix paraigua”, apunta Machon. El mateix edifici, de fet, ja acull l’oficina de grans empreses.

Procés informatiu

Abans que es faci efectiva la reordenació, l’entitat bancària està duent a terme un procés informatiu amb els clients.

En el cas de l’oficina del Mercat Central, l’horari per a l’atenció de tasques administratives i gestió d’efectiu serà des de les 8.15 h fins a les 14 h. Pel que fa a l’oficina del Passeig de la plaça Major, serà des de les 8.15 h fins a les 11 h.

Publicitat
Comentaris
To Top