Ciutat

L’Aeroclub organitza la 66a Volta Aèria de Catalunya amb sortida des de Sabadell

Una avioneta a l'Aerport de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell celebra aquest cap de setmana la 66a Volta Aèria de Catalunya, amb sortida i arribada a la instal·lació sabadellenca. El campionat comença aquest divendres a la tarda i acabarà diumenge, 11 de juliol.

Tant el punt de sortida com d’arribada de la prova es farà a l’aire i en el ral·li hi participaran 14 tripulacions de dues persones amb alguns dels millors pilots d’Espanya, asseguren des de l’organització del campionat. Una desena són socis de l’Aeroclub, i les altres provenen de llocs com Navarra i Castelló.

La competició puntua per la Copa Catalana, que alhora serveix pel campionat d’Espanya i es basarà en proves de localització, cronometratge i aterratge de precisió durant dues hores de vol en cadascuna de les jornades.

Aquest divendres les proves seran de 16 a 18 h i dissabte i diumenge d’11 a 13 h. Després que l’any passat la pandèmia del coronavirus va obligar a suspendre la cita, aquesta vegada hi ha més ganes que mai de celebrar-la. “Teníem ganes de tornar, el nivell de participació és exitós i demostra que l’Aeroclub és una entitat amb molta trajectòria i dinàmica. I que el sector aeronàutic és potent, dinàmic i en evolució constant”, subratlla l’assessor de l’entitat Paco Gil.

Comentaris
To Top