ESPORTS

El CE Sabadell ja coneix els seus rivals de pretemporada

Emilio Bernad i Teo Quintero a la seva presentació oficial. | Lluis Franco

S’ha confirmat de quina forma serà la pretemporada del CE Sabadell. El conjunt d’Antonio Hidalgo ja coneix els rivals als quals s’enfrontarà per a preparar la temporada 21-22.
El primer enfrontament serà davant de l’Hospitalet,el dissabte dia 31 de juliol en el CAR de Sant Cugat. Serà la primera oportunitat per a les noves incorporacions de mostrar-se amb la samarreta arlequinada i intentar guanyar-se un lloc en l’equip i la confiança de l’entrenador. Quatre dies més tard, en el complex esportiu de Sant Oleguer, el Centre d’Esports rebrà al CE Europa.
Abans de viatjar al Vall d’en Bas per a romandre allí des del dia 9 al 14 d’agost, el Sabadell rebrà al Vila-real ‘B’. Serà en la Nova Creu Alta, el dissabte dia 7.
Després de tornar de Girona, els d’Hidalgo continuaran amb la pretemporada i es mesuraran a l’UE Llagostera. Serà el dimecres 18, però de moment es desconeix la ubicació en la qual es disputarà el partit.
Per a finalitzar un agost ben carregat de futbol, el Sabadell rebrà al FC Andorra el 21 d’agost en la Nova Creu Alta. Abans de començar amb aquesta sèrie de partits, el cos tècnic espera per més fitxatges, tot i que ja s’han confirmat cinc incorporacions en el que va d’estiu.

Comentaris
To Top