ESPORTS

Segon test superat amb gols de Muguruza i Jacobo

Jacobo, en el moment que situava el provisional 2 a 1 / LL. FRANCO

El Centre d’Esports Sabadell ha aconseguit la segona victòria de la pretemporada després de superar l’Europa per 2 a 1, amb gols de Jacobo González i Joseba Muguruza, a Sant Oleguer davant 200 aficionats. Disset mesos després, l’afició arlequinada ha pogut ronar a veure en directe el conjunt d’Antonio Hidalgo.

Seguint la tònica viscuda del primer amistós del passat dissabte amb L’Hospitalet, el tècnic arlequinat ha decidit continuar repartint minuts entre els seus jugadors, utilitzant tots els efectius disponibles.

En el primer temps, Hidalgo ha donat entrada a Jacobo González, Alfred Planas, Ramón Folch, Muguruza, Kike Royo i Teo Quintero, sis de les cares noves d’enguany, acompanyats d’Aleix Coch, Óscar Rubio, i els joves Sergi Altimira, Iván Tébar i Adrià González. Un onze convincent que ha servit per veure dels que són capaços jugadors com Jacobo, Alfred, Muguruza, Folch o Altimira.

Ha estat precisament el carriler basc qui ha gaudit de la primera gran oportunitat, però la seva rematada la rapelava Sergio a servei de cantonada. El CE Sabadell dominava en el joc i en les ocasions, però poc després del quart d’hora de joc, una triangulació visitant, la finalitzava Javi Solsona al fons de la xarxa, en la primera i única rematada entre els tres pals del conjunt escapolat per situar el 0 a 1 al marcador.

Jacobo i Alfred ho han provat una vegada i una altra amb jugades individuals, despertant els primers aplaudiments entre l’afició arlequinada, però no hi ha hagut. Les seves rematades han topat amb la fusta o han marxat força desviades. Sortosament, a la mitja hora de joc, una falta provocada a Sergi Altimira la transformaria Joseba Muguruza per situar l’1 a 1. Un golàs. “És important començar guanyant, fent gols.  A tots ens agrada guanyar i les millors sensacions s’aconsegueixen quan guanyes”, reconeixia Muguruza.

Tot feia indicar que arlequinats i escapolats marxarien al descans amb l’empat a 1, però en la darrera jugada, Jacobo ha enviat al fons de la xarxa una pilota morta a l’interior de l’àrea.

El Sabadell ha aconseguit capgirar el marcador fruit d’una errada en un primer temps controlat de principi a fi: “Hem tingut moltíssimes ocasions, tens una errada i et fan un gol. Ho hem parlat amb els jugadors perquè durant la temporada ens hi podem trobar i això s’ha de corregir”, ha alertat Hidalgo.

Al segon temps, el tècnic arlequinat ha donat entrada a Néstor Querol, Boniquet i Astals, acompanyats dels jugadors del planter arlequinat Vargas, Gausachs, Morral, Belmonte, Bustamante. 

A diferència del que succeiria al primer temps, on el CE Sabadell ha posat setge a la porteria rival, a la segona meitat les ocasions han arribat en comptagotes. Froi Leal, que ha entrat en els darrers minuts per donar relleu a Kike Royo, ha evitat el definitiu 2 a 2: “Estem veient coses dels joves que ens agraden. Veurem dissabte, davant el Vila-real B, la primera pedra de toc, com ho fan. Si ells empenyen la porta, nosaltres l’obrirem”, assegura Hidalgo. 

Comentaris
To Top