Oci i cultura

La Festa Major tindrà concerts de format reduït amb Sabadell Acció Musical

Actuació de petit format: Jordi Sarabia al pati de la Casa Duran / V. ROVIRA

A poc a poc es va coneixent part del programa de la Festa Major d’enguany, que té lloc del 3 al 6 de setembre. De fet, els concerts han estat un dels punts conflictius i polèmics, després que es filtrés la programació provisional (amb Beth i Mishima com a caps de cartell). I que l’Ajuntament decidís finalment anul·lar tots els esdeveniments multitudinaris que poguessin ser un focus de contagis de Covid-19.

Ara s’ha sabut que la música en directe tindrà cabuda mitjançant el festival Sabadell Acció Musical. Els concerts tindran lloc al pati de l’escola Joanot Alisanda (al carrer de Fèlix Amat). Divendres i dissabte, les actuacions arrencaran a les 18 h, mentre que diumenge s’avança a les 17 h. Cal reservar entrada, però, al web samfest.sbdmusics.com.

Divendres actuen els grups Surfing Robbers, Headbug, Amígdala, Misèria i Power Burkas. Dissabte és el torn de Gambardella, Deliri, Arsènik, Kalaña i Tano! Finalment, diumenge pujaran a l’escenari les bandes Blackgers, Elena Alfaro, Leiden, Mauro Rod Band, Sin noticias de Alícia i Sixstrings.

Comentaris
To Top